luv

luv

Saturday, November 21, 2015

Uusi alku

Heippa taas kaikille! Oon ollut nyt melkein vuoden täysin hiljaisena blogin puolella, mutta nyt päätin taas ryhtyä kirjoittelemaan. Blogi muuttuu astetta henkilökohtaisemmaksi ja käsittelen enempi omaa elämää ja sitä mitä mun päässä liikkuu (mutta postaan myös kaikkea täysin turhaa ja tuutte viellä facepalmaamaan mun selityksille 1223332 kertaa). Myös selfieitä tulee olemaan ihan liikaa, mutta noh, niitähän mä jo muutenkin tungen netissä joka paikkaan.

Mä en edes tiedä, että miksi pidin näin pitkän tauon (olin aikeissa jopa lopettaa tämän, mutta onneksi päätin yrittää uudelleen). Jollain tapaa ahdisti se, että pitäisi vain jatkaa sitä samaa mitä aijemminkin. Mun oma blogi ei enään tuntunut omalta, joten päätin poistaa kaikki aijemmat postaukset ja aloittavani täysin uudelta pöydältä. Ulkoasua vähän muokkasin, mutta joku vähän taidokkaampi banneri olisi kiva, vink vink.
Postauksia saattaa tulla hyvinkin harvoin, mutta uskoisin niitä ainakin välillä tulevan ihan liiaksikin, koska en tunne sanontaa "kultainen keskitie". Vedän kaiken aina ihan yli tai rämmin riman ali.
Ja muistutan viellä, että mun blogi on kirjoitusvirheiden aatelia. Pääsette todistamaan ties minkälaisia yhdys_sana monstereita ja mitä eriskummallisia sanojen vääntelyitä. Ja ei, en itse nää virheitä teksteissäni, enkä myöskään laita ketään oikolukemaan tekstejäni ennen julkaisua. Miksi kiduttaa väkisin jotain tälläsellä paskan lätinällä?
Ja varotan viellä yhdestä jutusta. Mulla on harvinaisen paska huumori (enkä oikein sarkasmia ymmärrä).

Koska tämä on ensimmäinen postaus nyt "uudistetussa blogissa", niin mikäs sen parempi alku on kuin itsensä esittely? Ei mikään, paitsi tietenkin joku hauska ja hupaisa teksti, mutta sellasten kirjoittaminen on mulle aikamoista hepreaa.
Elikkäs olen Maru, mutta liikun netissä nimellä Mary DeadWonderland. Olen 20 vuotias ikilapsi, joka tuskin tulee ikinä kasvamaan aikuiseksi (eikä se haittaa, koska näytän nyt muutenkin n. 14-vuotiaalta). Opiskelen hiusalaa stadinammattiopistossa, vaikka se ei välttämättä siltä näytä. Oon yleensä melkoisen erikoisen näköinen ja musta ei sais "normaalia" tyttöä tekemälläkään.
Oon aikalailla risteytys erillaista nuorta ja helvetin laiskaa kotikissaa.

Täähän on ihan mä.

Tykkään ihan liikaa lepakoista ja keräilen kaikkea mahdollista kamaa jossa on edes jotain lepakoihin viittaavaa. Oma lemmikkilepakko olisi jotain niin täydellistä!
Tykkään myös naisista, hiuksista, meikeistä, ruuasta ja kaikesta makeesta (ja sen näkee). Oon aikamoinen pullukka nykyään ja harmikseni täytyy myöntää, että olen lihonut 15kg kolmessa vuodessa. Voi ruoka, miksi olet niin hyvää? Ja liikunta ei tule kyseeseen, koska olen rehellisen laiska. Lempiurheilu on lahnana sängyssä makaaminen.
Oon ruuan lisäksi perso myös hellyydelle, rakkaudelle ja huomiolle. Huomioo, pusuja, rakkautta taikka hellyyttä ei voi ikinä saada liikaa! Miettikää mun tyttöystävä raukkaa, kun sen muikkeli tahtoo rakkautta ihan liiaksikin.
Tosiaan mulla on aivan ihana tyttöystävä ja upeita ystäviä. Mun elämä on ihan kivaa, kun siihen vaan osaa suhtautuu oikein.
Oon myös selfie addikti ja mun naamaa voi katsella instagrammissafacebookissa ja ainakin välillä myös askissa. Oon myös oikeesti huono tälläsissä väkisin väännetyissä esittelyissä, että antaa nyt tältäkerralta olla. Paitsi, että tässä tää mun naama viellä.


Ps. mun nykyinen Tumblr on tää. Pidin sitä ns. yksityisenä aika pitkään, kun silloiset postaukset oli aika teiniangst ja muuta yhtä aikuismaisen ihanaa. Nytten ku olo on parempi, niin rebloggaukset on vaan asioista jotka miellyttää silmää. Mulla ei ole mitään käsitystä, että mistä suurinosa kuvista on otettu, mutta ne näyttää kivoilta. Älkää tuomitko (tai no jos haluatte, niin siitä vaan). Seuraan siellä jokaista joka mua seuraa, koska ikinä ei voi seurata liian montaa blogia! Ja tuun ehkä turhanki iloiseksi, jos joku rebloggaa mun naamaa.

Mutta se olis sitten, hei hei <3

4 comments:

 1. Rakastan sun tyyliä ja hiuksia! Jäi harmittaa ku alotin eilen sun blogin lukemisen ja pääsin 2014 vuoden kirjotuksii nii kaikki poistu, mutta ei sillä väliä kunha vaan jatkat kirjottamista! =^_^=

  ReplyDelete
  Replies
  1. No, eipä siellä paljoa enää mitään ollut silloin :DD

   Delete
 2. Yaaass oon vähän odotellukki et millon alkaisit tänne taas kirjoitteleen ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva, että joillekkin tää mun paluu on positiivinen yllätys! c:

   Delete